CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Ahad, 3 April 2011

Birth (Nicole Kidman)

Hubby Baby suka ajak aku tonton video yang didownload dari internet.. Baik movie lama ataupun movie terbaru, especially English movies...
Sepanjang minggu ini, setiap hari kami menonton movie selepas anak-anak tidur.. Ops! Bukan tonton movie yang ttteeeetttt ye! Aku suka tengok romance film, so dia banyak downloadkan untuk kami tonton bersama.. Adorable kan bila suami buat gitu.. Taklah dok nak melayan movie yang dia suka aje...



Last Tuesday, kul 9.30 pm, lepas anak-anak dah tidur, kami tonton BIRTH... 


Movie ni movie lama..tahun 2004 dulu...The storyline...

 Anna is a young widow who is finally getting on with her life after the death of her husband, Sean. Now engaged to be married, Anna meets a ten-year-old boy who tells her he is Sean reincarnated. Though his story is both unsettling and absurd, Anna can't get the boy out of her mind. And much to the concern of her fiancée, her increased contact with him leads her to question the choices she has made in her life. 


Aku nangis at the end of the movie... Huhuhu..Orang yang berjiwa romantis pasti akan mengalirkan airmatanya sebab aku dapat rasa betapa dalamnya cinta dia pada late husband dia, Sean. Dan aku dapat rasa sengsaranya hidup dia bila budak 10 tahun tu datang dan yakingkan yang dia adalah reincarnation of Sean.... 


Cubalah cari cerita ni... Lakonan Nicaole memang menusuk kalbu sungguh..hanya dengan mimik muka sahaja! KAlau korang tak sebak di hujungnya, memang sah korang hati batu!

0 comments:

Catat Ulasan