CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Khamis, 6 Disember 2012

Mulut Terkunci..

Hari ini hari Khamis..
Aku gagal lalu menangis..

Muka ditekup sejadah berbaldu
Hati tak tertahan kerana rindu..

Ya Allah, kuatkanlah aku
Hati ini bagai berulang dipaku

Sangat kecil ujian kau beri
Tapi hari ini aku kalah pada diri sendiri...

Hanya Engkau yang Maha Berkuasa
Kumohon, cepatlah berputarnya masa......

Wordless Thursday # 13

If I had a single flower for every time I think about you,
I could walk forever in my garden. 



~missing you~

Rabu, 5 Disember 2012

Thank You For Loving Me...❤❤❤



❤❤❤Thank You For Loving Me❤❤❤


It's hard for me to say the things
I want to say sometimes
There's no one here but you and me
And that broken old street light
Lock the doors
We'll leave the world outside
All I've got to give to you
Are these five words tonight

[Chorus:]
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn't see
For parting my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me
Thank you for loving me

I never knew I had a dream
Until that dream was you
When I look into your eyes
The sky's a different blue
Cross my heart
I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
That you believed my lies

[Chorus:]
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn't see
For parting my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

[Solo]

Lock the doors
We'll leave the world outside
All I've got to give to you
Are these five words tonight

[Chorus:]
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn't see
You parted my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me

When I couldn't fly
Oh, you gave me wings
You parted my lips
When I couldn't breathe
Thank you for loving me



Isnin, 3 Disember 2012

Rezeki Yang Sudah Tertulis..

Untung la my lil big brother..
Baru beberapa minggu balik dari misi ke Jordan/ Palestin dgn team Putera Malaysia, dah dapat pulak ke Gaza.


Masa dia ke Jordan/Palestin, aku nangis.


Aku tahu mati itu pasti.. mungkin masa dia tengah makan duduk sebelah aku pun, kalau dah sampai masanya, dia akan pergi juga..


Tp at least we are there..
Ni kalau kat sana?

I always take it as "it's our last meeting"..
Bila dia confirm dapat ke Gaza, semasa berpisah, aku nangis lagi..


Peluk dia..
Tambah pulak baru beberapa jam berpisah dengan Hubby Baby yang masa tu masih lagi kat Golden Lounge menunggu flight ke Doha sebelum ke Houston, Texas... 
Memang syahdu la...

I pray for his health, his safety and his wealth to be given to me if anything happens :P

Kejam!

Hidup ini ada masanya sangat membahagiakan..
Disaat kita dibaluti dengan kasih sayang..
Disaat kita dilimpahi dengan kemewahan..
Disaat kita dihampari dengan kepujian..
Disaat kita dikurniai dengan kekaguman...

Dimanakah kita saat itu?
Adakah kita berpijak dibumi nyata?
Atau..
Adakah kita berterbangan di langit yang luas?

Hidup ini ada masanya sangat mengecewakan..
Disaat kita dikritik dengan runtuhan..
Disaat kita dihempas dengan kekuatan..
Disaat kita direnyuk dengan kekejaman..
Disaat kita diduga dengan perasaan..

Dimanakah kita saat itu??
Adakah kita berteleku mengadu kepadaNya?
Atau..
Adakah kita membinasakan segalanya?

*Moga kita yang sentiasa diuji akan dapat memilih jalan penyelesaian yang terbaik buat semua...Untuk diri ini, YM dan handphone adalah penyelesaiannya! Alhamdulillah kepadaNya kerana memberikan ilmu mencipta YM buat kami yang berjauhan...

Antara ujian buat kami selama hampir 2 minggu dan hari ketiga baru sahaja berlalu.. Namun ingatlah.... Ia hanya sekadar sebuah ujian jarak beribu batu untuk menrapatkan lagi kasih sayang antara kami..In sha Allah...

Ahad, 2 Disember 2012

I MISS YOU DEARLY!

The sun in my day..
The wind in my sky..
The waves in my ocean..
The beat in my heart..





Roses are red..
Voilets are blue..
I'm counting the days..
That I can finally see you!!