CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Ahad, 23 Januari 2011

Rindu Dia..

How can I not missing this boy???? A boy with 1000 characters!!

In all situations...



Hari ini, dah masuk 3 minggu aku tak jumpa dia.. Jangan tanyalah macamana hati aku.. Macam nak terbalik terguling-guling dah ni.. Hubby Baby kata "Tak apa la. Jumaat nanti kan dia balik..Sabau.." bila aku minta izin untuk pergi ke Pekan hujung minggu ni. Aku dengar suara dia seminggu sekali atau dua kali sahaja.. Aku ulang suara. SEKALI ATAU DUA KALI SAHAJA!!! Form 5 tak pergi lab. KAlau pergi pun ada class atau ada discussions... Aku tahu dia bercakap yang benar sebab aku tengok status kawan-kawan dia yg request aku jadi FB friend
Still the same face when he was small..
With his BFF..
My 2 heroes

diaorng pun x berubah dr the last status... "Kerja berlambak cam hape ntah! X de masa yang boleh nak buang dok online la Ummi.."kata dia bila aku tanya Jumaat lepas... Iyelah... F5.. SPM pressure kat budak2 SBP ni mmg dasyat.. His childhood friend pun wrote the same thing in her blog tadi.. She's in Seri Puteri, Cyberjaya..   Tambah-tambah lagi, sekolah along dapat 'naik pangkat' ke Sekolah Berprestasi Tinggi, a higher level... So, the pressure bertambah... Tak apa lah... Aku sokong dan doakan dia sentiasa, biarpun jauh dari mata tapi dia tetap dekat, tersangat dekat di hatiku....
I missed the boy in this photo too...
This used to be the small boy earlier.. He'd grown!But he's still my little brother....I pray for his best future too...

2 comments:

adlina razan

Alaaa , don't you miss me , mak lang ?

Cool Lean

MAk Lang rindu semuanya... termasuk kakak jugak..

Catat Ulasan