CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Sabtu, 22 Januari 2011

My New BFF...


Seminggu ni, hidup macam tak sempurna... bila card readerku dah 'expired'! 
NAk tunggu Hubby Baby lapang untuk ajak pi EC Mall sampai migraine! 
Finally, malam tadi, dia ajak pi ECM.. 
Dia kata "Tak sampai hati Abang nak pergi KL tinggalkan Olyn takde card reader.. Jom kita Maghrib dulu, then pi beli" 
Aku apa lagi! 
Disebabkan dia nak naik bas S.P. Bumi jam 1:30 am tapi aku lom pack lagi bag untuk dibawa, cepat aje aku bergerak pi mandi & solat... 
Dan dia belikan di Carrefour je sebab "Kita nak beli barang dapur sikit,kan?Kita beli kat sini aje. Tak yah lah gi atas." (Kat tingkat paling atas EC Mall tu tempat semua kedai komputer & accessories nya) 
Dalam display table, hanya ada card reader jenis ni aje... 
Ada slot untuk enam sizes. Murah aje..RM24 je.. Tapi aku punya mestilah pinkish! Ala-ala kewanitaan gitu! Walaupun murah, tapi it makes my days merrier :P

0 comments:

Catat Ulasan