CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Isnin, 10 Januari 2011

His New School..

Hari ni Addeen mula sekolah selepas hampir 2 bulan bercuti.. Selepas 2 tahun di Pintar Ilmu Kindergarten , tahun ni mula dididik oleh guru2 yang baru di sekolah yg baru..



Seawal 6 pagi Addeen dah bangun, mandi dan sarapan.... Tu yang muka poyo je...

AFFAN LiTTle MusLims pre-SchOOl (ALMpS)... Dah 2 tahun aku cuba masukkan dia ke sini... Very limited intake dan kena booking dulu tempat... So, awal Oktober 2010 aku dah bayar booking. Itu pun hanya tinggal dua tempat kosong aje..huhuhuu.. Rezeki Addeen la tu..


Sekolah ni aku berani recommend kat semua orang sbb dah lama beroperasi dan anak2 didikan mereka pun berkualiti... ALMpS ada satu cawangan di Balok tapi aku prefer main branch di Pelindung ni. Lagipun, dekat saja dengan SJK(C) Kong Min, sekolah kakak-kakaknya.. Senang sikit Hubby Baby nak hantar dan aku nak jemputnya anak-anak dari sekolah...
                            AFFAN LiTTle MusLims pre-SchOOl... dari corner...
Parents tak dibenarkan tunggu anak-anak sepanjang waktu persekolahan... Aku hanya dapat hantar Addeen di tempat letak kasut tu dan kemudian cikgu dia take over...So, no pics dlm kelas..huhuhuu..
From a wider view... Nampak tak undershade area di tepi? Tu tempat anak-anak didik mereka makan @ dining area.
Waktu sekolah bermula dari jam 8 am dan tamat tepat jam 12 tengahari... Meaning aku dan Addeen akan duduk dalam kereta menunggu Faeiqah dan BAtrisyia selama sejam... 

 Addeen ceria sungguh bila kami sampai....The first sentence from him was "Addeen suka sekolah ni.. Seronok la sekolah baru Addeen ni, Ummi!"

Jom pi masuk kereta dulu... Dalam kereta boleh cerita kat Ummi ngan Abah, k...
KAmi lega sebab dia memang seronok berada dalam kelas 6 Mango dibawah didikan Cikgu...alamak! X ingat lak namanya..... Esok kena tanya nama cikgu.... Hehehehehe...:D

HArapan kami, dia akan membesar menjadi muslim yang sejati dan soleh. This is our 2nd step leading to it.. insyaallah.... 

2 comments:

cik aletheea :

wah....
addeen dah start schooling....
tepok* tepok* tepok*

Cool Lean

TAhun depan masuk Tahun 2 pulak, insyaallah..
Dia dah besar tp makin manja pulak!

Catat Ulasan