CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Isnin, 3 Januari 2011

(HAMPIR) KOSONG..


Malam tadi, aku yg tidur paling lewat.. Bumi Kuantan yg sentiasa hujan sejak beberapa hari lepas pun gagal untuk memujukku menarik comforter menutup tubuh sambil memeluk bantal peluk kekabu yg dibuat oleh mak mertua di kampung...

Hubby Baby yg dah mula tidur seawal jam 8 malam pun aku gerakkan pukul 1pagi...Aku sediakan Tuna Sandwich, air kopi gelas besar & air teh halia sebagai booster supaya dia bangun  solat Isya'...

Ops! GAmbau ni takde kaitan dengan mana filem @ drama ye...



































Lepas tu, kitorang ngadap tv, tengok cerita ....
Aku tengok di antara celah2 jari dan bantal sahaja..... Hehehehehehe
Ntah pukul berapa ntah aku tidur tapi.....Bila aku terjaga jam 5.45 am, Faeiqah dah siap mandi dah... Batrisyia pula menyusul.... masuk bilik mandi...Aku, straight to the kitchen le..apa lagi..Masak air & keluarkan segala roti dan jem serta butter...


So simple... with milo & nestle yogurt for the kids and a glass of hot coffee for my  Hubby Baby..
Lepas tu, baru aku solat...(Ish..ish..ish.. Patutnya solat dulu!) Selepas semua selesai solat, breakfast plak......


And they are ready to rock!
Whatever she's doing, there will always a book in her hand... Beware! Sometimes she eats them! 

Batrisyia terlupa nak sematkan balik the bag's straps lepas dah kering... ... 

Adik is putting on her new shoes while kakak is...V!

Kasut baru le katakan.... Nak kena adjust la plak...

Notice the bag on  her back & the other 2 bags on the bench? Yes! She had to carry 3 bags to school today! Usually, she'll bring her backpack & her black bag only...Mmm...too many books, I guess... Ni belum beli her 4 inches Chinese Dictionary lagi! And her other dictionaries...Skola Cina memang bayak buku, banyak dictionaries & banyak homework!Huhuhuuu


Finally, an ear to ear smile for Ummi... from a new girl on the block.... It's her 1st day wearing her hijab to school today... Alhamdullillah, she decided to wear her hijab... Doakan ketetapan hatinya....
Tahun ni tahun yg besar buat kami sekeluarga.. Along SPM dan FAeiqah pula UPSR... Doaku buat anak-anak, mudah-mudahan apa sahaja impian mereka, akan menjadi kenyataan, dengan usaha tanpa mengenal jemu... JAdilah anak-anak yang berjaya di dunia dan  di akhirat kelak... Doa Ummi dan Abah sentiasa mengiringi setiap langkah kalian.. Muahsss!!! WE LOVE U ALL!!!










0 comments:

Catat Ulasan