CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Isnin, 14 Februari 2011

Mencegah Lebih Baik..

Dah seminggu demam, sakit tekak, batuk-batuk dan sakit segala urat dalam badan ni..
"Ha? RAsa nak demam? Cepat makan ubat demam"
"Cepat garggle kalau tekak dah perit-perit tu.. "
"Karang jangan lupa beli air kelapa masa ambik anak-anak k.." 
"Pi makan ubat allergic! Jangan tunggu sampai teruk"

All those reminders are for me..
Kenapa?
Sebab...
"Abang banyak kerja kat office.. Banyak meeting. "
"Abang busy la Yang.. Tak boleh ambik cuti. Nanti bila tak busy, Abang ambik cuti, ok.."
Stress rasanya!
Tapi apa nak buat... 
I have to understand his situation..
TAnggungjawab dia untuk pastikan gaji yang dia terima setiap bulan tu halal untuk membesarkan anak2.. dan aku dengan dia! 
Hehehehehe..
At least dia akan urut aku setiap malam before tucking me to bed!

Ada hikmah disebalik muka yang monyok ni...huhuhuuu

Nota dihujung jari kaki:
Ubat pagi dah makan... Kepala neng nong tapi kejap lagi nak kena drift lak! Huhuhuuu.... 

0 comments:

Catat Ulasan