CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

¤❤¤Oº°‘¨☜❤☞¤Lean on to each other ' '' '' ''❤ '' '' '' '' Keep holding on to each other¤☜❤☞¨‘°ºO¤❤¤

Isnin, 28 Februari 2011

Chis!

Along antar sms semalam, guna hp kawan..
"Umi, ni Along.. col jap"

Aku pun call ..
LR: Assalamualaikum.. Kenapa semalam tak call Ummi? Ummi tunggu tau!
Along: Waalaikummussalam... Semalam bz sangat.. Banyak sangat kerja nak kena siapkan. TAk sempat nak     buat benda lain pun. Ummi sihat? KAt mana tu?
LR: Sihat.. Ada kat rumah Mak Long. Abah gi class.. Along sihat?
Along: Sihat le jugak.. Tapi kaki ni aje
Tak sempat habiskan ayat, aku dah nyampuk..
LR: Kenapa kaki Along? Sakit ke?
Along: Sikit je ni..
LR: Sikit camne? Along jatuh ke? Along buat apa?
Along: Bengkak
Spontan jugak aku nyampuk dengan suara yang penuh dengan persoalan dan kerisauan...
Along: Hari tu ada main bola friendly game..
LR:Apsal leh bengkak lak ni? Aduh..Along... Camne ni???
Along: Berlaga kaki masa main. Alah ummi ni.. Jangan risau..
LR: Mana leh tak risau? KAlau apa-apa, camne? Ummi bukan kat Kuantan ni! Apa-apa hal, berjam-jam nak sampai kat Along tau!
Along: Ala.. Tak yah risau. Along ok je..
LR: Tak urut ke kaki tu? Pi clinic ke..
Along: Along ok aje.. JAngan risau... Dah surut dah bengkak ni..
Tiba-tiba..... TUT TUT TUT TUT TUT DAN HP AKU TERUS PADAM!!!!!! HUWARRGGHHHHH!!!!! BATTERY KONG!
Sampai skarang hati tak tenteram....Tingat kan kaki dia yang bengkak! Aduh... Adakah aku ni melampau tahap gaban???? Atau aku seorang ibu yang terlalu ambil berat dan semua aku tambahkan lagi keberatan itu! 


Aku mampu doa, doa dan doa saja skang ni... Nak call hp cikgu, rasa cam malu pulak kalau cikgu dia tau pasal apa aku call.... RAsa cam nak pinjam baju Spiderman aje! 
Encik Spiderman, leh pinjam baju tak?
          
Oh! TAk sesuai! Kuantan-Pekan tak banyak bangunan.. Mana aku nak campak weblines kang??


                                                                 Oh Mr Superman!!!


Kenalkan..ni la Superman aku! Superb tak???

5 comments:

MyRule

hua..hua..hua... sesuai addin boleh terbang..heheh

cik aletheea :

oh... (*_*).. encik spenderman kaler biru...
shah alam banyak bangunan.. tinggi2 lagik ;p

cik olyn, sabar, relax, chill..
cube bagi dak along try survive dulu..
kalu die kate ok je tue..
makne nye x teruk sgt ar tue..
kalu teruk, lame dah die tepon melolong minta dtg amik kan..kan..kan..

Tanpa Nama

kan dah beli car charger tu...
charger ler

Cool Lean

Tengah chilli le ni...
Ops! cili plak! Chill...hehhehe

My, Memang ada gaya ek! hua hua hua!!! memang dia leh buat Ummi dia gelak! Dok dalam kereta teringat n3 ni pun leh gelak sakan lagi!!

Cool Lean

KAn kunci kat Abg Yunus.. Nak cucuk car charger kat mana??

Catat Ulasan